perjantai 11. helmikuuta 2011

Evästä reppuun

Huomenna on Suuri päivä. Matkaan Tampereelle, hankkiudun Hervantaan ja kuulailen siellä muutaman tunnin. Tänään vasta pälkähti päähäni, että ehkä jotain evästäkin pitäisi hankkia. Mutta mitä? Lähden sen verran ajoissa liikenteeseen, etten ehdi syödä kunnon ruokaa, ellen sitten nauti perunaa ja kastiketta heti aamiaiseksi. Niitä nimittäin jäi iltaruualta tänään. Tampereelle päästyä ei enää kannata syödä kovin raskaasti, ettei tule huono olo sitten kuulaillessa. Otan siis mukaan voileivän ja mehua tai mustikkasoppapurkin. Ja mitäs ihmettä söisin heti treenin päälle? No rahkaa :-)

Voisin tietysti kähveltää armaani varastoista hiilarijauhetta, energiageeliä tai proteiinipatukoita, mutta... Jokin siinä ajatuksessa tökkii, ehkäpä se etten ole urheilija. Eivätpä ne toisaalta paljon paina, vaikka ottaisikin niitä mukaan kaiken varalta. Hiilarijauheenkin voi panna pulloon ja lisätä vettä sekaan vasta perillä.

Sattumoisin uudessa Kunto Plusissa oli monen sivun juttu aiheesta. Juttu on ihan hyvä, siinä neuvotaan mitä kannattaa syödä ja juoda ennen treeniä, sen aikana tai sen jälkeen. Yli tunnin kestäviin treeneihin on omat tankkausohjeensa, ja erilaisia täsmätuotteitakin vertaillaan.

Periaatteessa tämän ei siis pitäisi olla mikään ylitsepääsemätön kysymys. Mulla sekoittaa ajatuksia tuo matkanteko kaikkine myöhästymismahdollisuuksineen ja se, etten yhtään tiedä kuinka raskas päivä huomisesta tulee. Sekä tietysti se, että kurssi kestää kolme tuntia. Verrataanpa sitä sitten näihin muihin monen tunnin rykäyksiin, joita on viime aikoina tullut harrastettua. Marraskuisen Zuper Zumban aikana tulin tankanneeksi vähän huonosti ja sen jälkeen söin vasta parin tunnin päästä kotona, ja illalla olikin sitten kiljuva nälkä. KiipFitissä tankkaus kisan aikana sujui ihan hyvin, silloin join enimmäkseen vettä, pari kertaa urheilujuomaa ja tyhjensin matkan aikana pussillisen geeliä. Lisäksi söin jossain välissä banaanipuolikkaan ja napsin kourallisen rusinoita, joita oli tarjolla tankkausasemalla jossain puolenvälin jälkeen. Tällä kertaa voi olla viisainta jättää rusinat väliin...

Saa nähdä! Ehkäpä tästä selvitään hengissä jollain tavalla :-)

6 kommenttia:

 1. Hitsi, siellä on takuulla ollut hauskaa tänään. :)

  VastaaPoista
 2. Oli! :-)
  Tulin vasta kotiin, joten raportoin tarkemmin huomenna tai alkuviikosta :-)

  VastaaPoista
 3. Mäkin yritin kauheesti tiirailla sua. Vahvin ehdokas sinuksi oli vaaleahiuksinen, mustiin pukeutunut nainen, jolla oli suuret kauniit silmät niinkuin sinulla tuossa pikkukuvassa. Mutta kun en ollut varma niin en rohjennut juttusille.

  Mä olin se porukan vanhin ponnaripää, jolla oli vihreä teletapin näköinen kuula ;)

  Mutta oli kyllä mahtava koulutus, vaikka loppuilta menikin taas viltin alla koomassa.

  Terv. Louhi

  VastaaPoista
 4. Ei hitsi, minä mietin, että sanonko Kukalle etukäteen, että siellä on minun blogituttujani paikalla. Kukka olisi takuulla auttanut teitä tunnistamaan toisenne. :)

  VastaaPoista
 5. Louhi, luultavasti osuit oikeaan. Mä tosiaan olen nykyään blondi :-)

  Ei sitä oikein rohkene kysellä, että oletko sinä se joksi sua luulen, jos ei ole täysin varma. Mulla ei edes ollut oikein mitään mielikuvaa siitä miltä voisit näyttää... Mutta ehkä me toistekin osutaan samaan paikkaan, sitten jutustellaan :-)

  Hyvää paranemista!

  VastaaPoista
 6. Kivasti ajateltu, Outi! Ehkä ensi kerralla sitten :-)

  VastaaPoista