tiistai 3. tammikuuta 2012

Uljas uusi vuosi

Uusi vuosi on sitten alkanut, ja minä tässä mietin että nostaisinko kuulaa kotvan verran vai zumbaisinko olohuoneessa, kun ei ole sitäkään tullut hetkeen harrastettua. Vai jatkaisinko töitä, joiden kimppuun kävin kuudelta aamulla. Enkä tee mitään edellisistä, vaan päivitän viimein blogini :-)

Koko joulukuu meni työn tohinassa, kuten joka vuosi tähänkin asti. Onneksi osaan jo tässä vaiheessa olla potematta sitä että jouluvalmistelut jäivät mun osaltani taas minimiin, vaikka olisihan tietysti ollut hauskaa edes kirjoittaa ihmisille joulukortit. Tärkeämpää oli kuitenkin päästä liikkumaan edes harvakseltaan. Joulukuun otollisia lenkkikelejä ei juuri tullut hyödynnettyä. Sen sijaan kävin jonkun kerran zumbassa ja kerran pari salilla, ja siinä se sitten taisi ollakin. Ei voi kehua, ei millään. Tässä vuodenvaihteen tienoilla olen käynyt muutaman kerran koulun kentällä jalkapallon ja 11-vuotiaan kanssa. Pallon perässä juoksentelu on ollut kivaa ja rentouttavaa, ja se onkin tällä hetkellä ehkä tärkein hyöty jonka voin saada liikkumisesta.

Vilkaisin huvikseni vuosien 2010 ja 2011 HeiaHeia-yhteenvetoja. Mielenkiintoista!
Liityin HeiaHeiaan samoihin aikoihin kuin aloitin bloggaamisen eli kesäkuussa 2010. Voisi siis kuvitella, että treenien ja tuntien määrän ero vuosien välillä olisi vähän isompi. Sairastelukaan ei selitä kaikkea. Sen sijaan voisin kyllä jälkiviisastella, että taulukosta näkee, miten keuhkokuume teki tuloaan...

Näyttää siltä, että vuoden 2010 syksyllä olen liikkunut säännöllisemmin, alkuvuodesta 2011 taas joillakin yksittäisillä viikoilla on paljon treenikertoja. Siinä taitaa olla lumitöitä ja muuta hyötyliikuntaa mukana! Onneksi olen jo enimmäkseen lakannut merkkaamasta hyötyliikuntoja tuonne, kun treenien vertailu eri vuosien välillä on niiden takia näköjään vähän hankalaa. Alkuun merkkasin kaikki hyötykävelytkin erikseen. Jossain vaiheessa aloin niputtaa viikon hyötykävelyt yhdelle kerralle, ja lopulta ne ovat jääneet merkkaamatta kokonaan. Toisaalta jotain venyttelyitä ja mobbausta olen jättänyt merkitsemättäkin.

Tästä lähtien merkkaan HeiaHeiaan vain kuntoliikunnat ja muut sellaiset asiat, jotka teen oman hyvinvointini vuoksi. Myös sen pojan kanssa palloilun, vaikka se onkin kirjattava leikkimiseksi! Ehkä sillä tavalla saadaan aikaan vertailukelpoinen taulukko. Varsinaisia tavoitteita on vielä vähän mietittävä, koska haluan tietää miksi mitäkin teen. Muuten ei ole motivaatio kohdallaan.

2 kommenttia:

 1. Moi. Tulin kurkkaamaan. Yritän ryhdistäytyä ja palailla kunnolla bloggailemaan. Tosin Vuodatus-blogini ei toimi kunnolla, joten teen sen vanhassa blogissani.
  http://riittankilotkuriin.blogspot.com/

  Kas... näyttääkö Heiaheia nykyään tuollaiselta? Mielenkiintoista. Kivaa! En ole nääs käynyt siellä miesmuistiin...
  Hyvältä näyttää liikuntasi!! =)

  Oikein hyvää alkanutta vuotta 2012 toivottelen sinulle. Kaikin puolin. =)

  VastaaPoista
 2. Moi, kiva kuulla sinusta! Yritin joskus vilkaista blogiasi, mutta se ei tosiaan päästänhyt sivuille ollenkaan...

  Kaikin puolin hyvää alkanutta vuotta sinullekin! :-)

  VastaaPoista