torstai 3. toukokuuta 2012

Kaasua, komisaario Katja!

Herttileeri, että aika on kulunut vikkelään! Vielä jokin aika sitten mielessä oli suunnitelma jos toinenkin, mutta ne ovat hiljalleen karisseet matkan varrelle. Jostain syystä viime aikoina on tullut keskityttyä zumbaan ja nimenomaan omiin tunteihin...

Aikomuksena oli tosiaan mennä Ponnenjärvi Non Stopiin 18.5., mutta olen yrittänyt säästellä jalkojani kaiken zumbaamisen lomassa enkä ole käynyt juoksulenkillä herran aikoihin. Pohkeet ovat muutenkin lujilla. Näin ollen ei taida olla mitään mieltä matkustaa monen sadan kilsan päähän, vaikka se niin kivaa olisikin. Samasta syystä jätän Peurunkapatikan suosiolla väliin, vaikka siitäkin haaveilin pitkään, eikä saman viikonlopun Salpaus-Rogaining ole yhtään sen paremmin tämän kevään ohjelmistossa. Ehkä ensi vuonna sitten.

Suoraan sanoen hiukan hirvittää, kuinka syksyn KiipFitin käy. Mulla ja miehellähän on viime vuoden osallistumismaksut vielä sisällä, mutta vähän mietityttää kuinka tässä ehtii käydä juoksulenkillä ja zumbata rikkomatta jalkojaan. Kaiken lisäksi Armaani osallistuu paria viikkoa ennen KiipFitiä rogaining-kisoihin, joissa hilppaisee satakunta kilometriä maastossa vuorokauden aikana. Sattumoisin musta tuntuu, ettei hän osallistu heti perään maastopuolikkaalle. On sitä rogaining-kisojen jälkeistä hassukävelyä sen verran nähty. Alun perin ajatuksena oli, että KiipFit olisi ollut hänelle valmistavana kisana, mutta sitäpä siirrettiinkin tänä vuonna puolitoista kuukautta eteenpäin. Meinaa heittäytyä hankalaksi taas tämäkin, mutta eiköhän sitä jotain keksitä. Lähteekö joku seuraksi?

Kilometrikisaan sentään osallistun tänäkin kesänä. Toivottavasti saldo tällä kertaa nousee yli viimevuotisen 130 kilsan! Se oli hiukan nolo tulos, mutta olihan mulla erittäin hyvä syy jättää leikki kesken.

Elämä on siis ollut viime aikoina oikein zumbaisaa. Yksi ilta viikossa menee siihen, että käväisen ohjaamassa zumbatunnin tai pari. Huhtikuun puolivälissä kävin pitkään odotetun B2-kurssin, ja viime viikonloppuna oli vuorossa ZIN Jam -sessio, jossa ohjaajana toimi ZJ Maija Grace. Tilaisuus oli todella loistava - kolmen tunnin aikana käytiin läpi neljä uutta koreografiaa, joista saatiin nuotit kotiin. Lisäksi oli varattu aikaa keskustelulle asioista, joita ohjaajille tulee eteen. Suosittelen!

Master Class ennen ZIN Jameja. Kuvan otti Liikuntakeskus Willan Saila.


ZIN Jameja on tulossa Seinäjoelle 19.5, Turkuun 27.5. ja Vaasaan 9.6., jos en ihan väärin muista. Kaikissa on varmaankin sama hinta eli 30 dollaria. Vaasan jamit ohjaa Anssi Heikkilä, muut Maija Grace. Pitäisiköhän mennä Vaasaan...

2 kommenttia:

  1. Tuu ihmeessä Vaasaan, mäkin oon siellä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi ihana nähdä siellä! Viime käynnistä Vaasassa on muutenkin turhan pitkä aika...

      Poista