perjantai 25. kesäkuuta 2010

Viisi viikkoa aikaa

Tässä vaiheessa mun ei varmaan enää kannattaisi hirveästi lueskella ohjeita siitä, miten olisi pitänyt treenata puolikasta varten. Tein sen kumminkin ja jäin ihmettelemään, miksei kukaan vieläkään ole keksinyt aikakonetta. Mulla olisi sille paljon käyttöä. Siltä tuntuu ainakin nyt!

Ehkä tämä hetkellinen uskonpuute johtuu siitä, että mulla oli parin viikon pakollinen lenkkitauko sairastelun takia. Nyt tajuan, miten vähän aikaa tapahtumaan on jäljellä ja kuinka vähän olen omasta mielestäni tehnyt. Tässä vaiheessa ei oikein kannata ruveta tempoilemaan mitään ylimääräistä.

Todellisuudessa lenkkikertoja on kevätpuolella kuitenkin ollut 3 - 5 viikossa, eli sinänsä ihan tarpeeksi. Kevään pisin lenkki on ollut 18 kilsaa, eli maaliin kyllä päästään. Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä! Olen koko ajan sanonut kaikille, ettei mun ole pakko juosta yhtään askelta, jos ei siltä tunnu. Nyt hiukan harmittaa: Olisin yhtä hyvin voinut hyvin treenailla juoksua vähän tavoitteellisemmin sen sijaan että olen kävellä läpsyttänyt sauvojen kanssa. Keskivartalon lihaksistoakin olisi voinut kohentaa, ja sen sellaista. Eihän se aivan mahdotonta ole vieläkään, mutta ei tässä enää ihmeitä saada aikaan. Sen sijaan panikoimalla voi saada aikaan paljonkin vahinkoa...

Täytyy nyt vain pitää kirkkaana mielessä alkuperäinen ajatukseni, että maaliin pääsy on tärkeintä. Ajasta tai juostusta matkasta viis. Parannetaan tulosta sitten ensi vuonna, jos siltä tuntuu. Itseänihän varten minä tätä teen :-)

2 kommenttia:

 1. Kivaa, kun saan alkaa seuraamaan blogiasi ihan alusta. =)
  Treenaillaan samaa tavoitetta kohti. Mä aion nääs kanssa ½maratonille syksyllä.. tarkemmin syyskuussa.. ja täällä Tukholmassa.
  Treenailuni on ollut aika laiskanlaista kesään asti. Nyt pari viikkoa sitten olen alkanut panostamaan enemmän, kun yhteistreenit tapahtumaa varten ovat alkaneet... eli nyt on tullut jokunen hölkkäaskel lisää. =)
  Sulla on varmasti hyvä pohja, jos olet kevään juoksennellut 3-5 kertaa viikossa.. eli hyvin tulee varmasti koitos menemään. Tzemppiä nyt näihin jäljellä oleviin harjoitteluviikkoihin..
  Joo, viikot todellakin hurahtavat ohi.. syksy on täällä ennemmin kuin huomaammekaan..
  Kivaa kesän jatkoa ja liikkumisen iloa! =)
  Ps. aion linkittää sinut.. että muistan tiirailla tänne välillä. =)
  /teveronika
  http://teveronika.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 2. Kiva, että tulit seuraamaan blogiani. Kiitos myös oman blogisi osoitteesta! :-)

  Mun kuntopohja ei ehkä ole ihan niin hyvä kuin voisi luulla. Tässä välissä oli kolmisen vuotta sellaista aikaa, etten harrastanut liikuntaa oikeastaan ollenkaan. Tauko alkoi kun nyrjäytin nilkkani lenkillä, ja sitten oli vaikeuksia päästä taas säännöllisesti liikkeelle.

  Reilu vuosi sitten aloin taas lenkkeillä kävellen ja sauvakävellen, ja sillä tiellä tässä ollaan :-)

  VastaaPoista