sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Viikon 43 liikunnat

Nyt kun kuntokeskus on avattu, ajattelin alkaa kirjata liikuntaviikkoja tännekin, edes silloin tällöin. Ovathan tiedot tallella tuolla Heiaheiassa, mutta ainakaan nyt en ajatellut ährätä klippien kanssa...

Maanantaina kävin siis kahvakuulassa, mistä sepustinkin viimeksi.
Tiistaina pidin lepopäivän, koska lihakset olivat melko painavat...
Keskiviikkona kävin kuntosalilla tutustumassa Sport-harjoitusohjelmaan. Se teki hyvää olkavarsille. Illalla menin vielä zumbaamaan reiluksi kolmeksi vartiksi. Hiki tuli, kivaa oli!
Torstaina olin poikkeuksellisesti fysiopilates-ryhmässä, koska joogatunteja ei tällä viikolla järjestetty. Ei tullut isommin hiki, eikä ollut tarkoituskaan. Keskikroppa tykkää :-)
Perjantaina taisin taas pitää lepopäivän.
Lauantaina heitin ensin viiden kilsan lenkin ja menin sitten salille kokeilemaan Fun-ohjelmaa.
Tänään kävin sauvakävelemässä liki 11 kilsaa, aikaa kului tunti ja kolme varttia.

Lisäksi olen hyötykävellyt viikon mittaan noin 16 kilsaa, tosin tässä luvussa ovat mukana vain yli kilometrin matkat. Venytellä saisi vielä illemmalla.

Ensi viikolla on aikomus kahvakuulailla, zumbata ja joogata. Lisäksi pitäisi tehdä pari kolme lenkkiä ja ainakin yksi salitreeni. Siinäpä onkin miettimistä.

Päätän raporttini täältä tähän :-)

2 kommenttia:

 1. IHANAN PALJON LIIKUNTAA SUN VIIKOSSASI!!!
  Mulla on mennyt monta viikkoa ilman muuta liikuntaa, kuin kävelyä... ja sekin hyötykävelyä. Tällä viikolla yritän katkaista moisen liikkumattomuuden.
  Kiva, kun lähelläsi on avattu tuo kuntokeskus. Se innostaa kokeilemaan uusia juttuja ja pitää aktiivisempana liikkumaan.
  Kaikkea hyvää sulle. Mukavia liikuntahetkiä.
  Hyvää alkanutta viikkoa! =)

  VastaaPoista
 2. Poistin edellisen kommenttini, koska lähetin sen ajatusta nopeammin. Juttu jäi vähän kesken.

  Ensinnäkin kiitokset käynnistä, Teveronika!

  Tässä on nyt aika paljon alkuinnostusta, kun tuota kuntokeskusta on odoteltu jo keväästä asti... Jäsenmaksujen maksaminen kyllä innosaa hakemaan rahalle vastinetta!

  Hyötykävelyä ei pidä väheksyä! Pienistäkin matkoista kertyy huomaamatta yllättävän paljon. Aiempina vuosina huomasi heti, kun lapset jäivät hoitopaikasta kesälomalle. Joka-aamuisen ja -iltapäiväisen pienen kävelyrupeaman pois jäänti nimittäin näkyi viikon kuluttua vyötäröllä...

  Voisin paasata paljonkin hyötykävelyn hyvistä puolista. Sanotaan tässä nyt vain, että se on autossa istumista parempi vaihtoehto varsinkin silloin, kun varsinainen kuntoliikunta ei oikein maistu.

  Oikein mukavia liikuntahetkiä ja hyvää viikkoa myös sinulle!

  VastaaPoista