perjantai 31. joulukuuta 2010

Mitäs on tullut tehtyä?

Vuosi on taas hurahtanut, mutta tänä vuonna tunnen oikein saaneeni jotain aikaankin. Liikunnasta on totta vie tullut enemmän tai vähemmän osa elämää, vaikka joskus vuosi sitten ajatus saattoi tuntua vähän kaukaiselta. Jotenkin ajanvietto vain on nyrjähtänyt aina vain enemmän liikuntapainotteiseksi. Se on hyvä se!

Lajejakin on tullut vuoden mittaan lisää. Vuonna 2009 lähinnä uin ja sauvakävelin, syksyllä oli ekat haparoivat zumbakokeilut olohuoneessa suljettujen ovien ja ikkunoiden takana :-) Nyt zumbaan kaikkialla muualla paitsi olohuoneessa... Olkkarissa on varsinkin viime kevätpuolella jumpattu erilaisten kirjojen ja dvd:eiden opastuksella, mutta syksystä lähtien se on jäänyt vähiin kuntokeskuksen avattua ovensa. Kokeiltu on vesijuoksua, fysiopilatesta ja pumppia, ja viime talvena innostuin ostamaan sukset ja hiihtämään 25 vuoden tauon jälkeen! Viimeisin uusi laji on ollut kahvakuula, jolle on tulossa kova haastaja tammikuussa: Kuntonyrkkeilytunnit alkavat kuun lopussa! Vesiliikunta on jäänyt miltei kokonaan, mutta eihän sitä ihminen kaikkeen ehdi. Kuntokeskuksen avaamisen jälkeen olen käynyt terveenä ollessani pari kertaa viikossa salilla - aika hyvin, kun en ole ennen harrastanut sitäkään ollenkaan.

Tästä kaikesta on siis tullut arkea, ja se maastopuolimaratonin kiertäminen oli sitten juhlaa. Vaikka ei se jälkeenpäin siltä tuntunut! Kintut olivat vielä kuukauden päästä niin kipeät, että hädin tuskin sain kierrettyä Wilskmanin hölkän kuusi kilometriä. Mutta juosten tultiin maaliin, kummallakin kerralla. Kiitos kisakavereilleni tuesta ja kannustuksesta!

Tästä onkin sitten hyvä jatkaa ensi vuonna. Jotain suunnitelmia on jo mielessä, mutta kirjoittelen niistä sitten ensi vuoden puolella. Nyt on aika kääriä tämä vuosi pakettiin ja toivottaa oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti