lauantai 1. tammikuuta 2011

Uuden vuoden suunnitelmia

Mulla ei ole aikoihin ollut tapana tehdä uuden vuoden lupauksia, mutta suunnitelmat ovatkin sitten eri juttu. Eteenpäin pitää aina pyrkiä.

Tuossa jokunen viikko sitten sain Louhelta loistoidean. Kerran kuussa voisi olla joku liikuntaan liittyvä erikoisempi juttu, kuten joku tapahtuma tai vaikka uuden lajin kokeilu. Miksei siihen voisi sisällyttää vaikka johonkin Ui kesäksi kuntoon –kampanjaan osallistumisenkin, vaikka se ei olekaan kertatapahtuma. Tammikuussa on joka tapauksessa tulossa Zuper Zumba Hämeenlinnassa, ja heinäkuunkin liikuntapläjäys on ollut tiedossa jo pitkään :-) Kevätpuolella perinteisesti järjestetty Ponnenjärvi NonStop 24h kiinnostaisi myös, siellä voisi heittää kierroksen tai pari. Kaikkea ei voi suunnitella kovin tarkasti etukäteen, mutta tänä vuonna järjestän itselleni jonkin liikuntaelämyksen joka kuukausi.

Kaiken lisäksi olen taas mukana liikuntahaasteessa :-) Tällä kertaa tavoitteena on liikkua yhtäjaksoisesti vähintään puoli tuntia päivässä niin, että liikuntapäiviä kertyy vappuun mennessä vähintään 60. Joka päivältä tulee vain yksi merkintä, vaikka sitten vetäisi tunnin lenkin aamulla ja kävisi salilla illalla. Näin ei tule tehtyä viikon treenejä putkeen yhtenä päivänä :-) Aikaa on 17 viikkoa ja 2 päivää, joten liikkeelle pitää lähteä keskimäärin joka toinen päivä. Tänään ajattelin kaivaa sukset esiin ja käydä hiihtelemässä. Syksyn 80 päivän haaste elokuun alusta vuoden loppuun tuli täyteen aatonaattona, vaikka olin välillä kipeä, joten eiköhän tämäkin tästä mene. Näköjään se vain on niin, että kun joku keksii haasteen, niin minä olen heti valmis.

Aikatavoitteita en ala asetella, en ainakaan vielä. Jos tällä kertaa selvitän KiipFitin kokonaan juosten, niin kyllä se aikakin viimevuotisesta paranee. Ja kierroskin Ponnenjärvellä on saavutus näin oudokseltaan, kun en ole sitä hetkeen kiertänyt :-) Voi kyllä olla, että nälkä kasvaa syödessä. Vielä ollaan kuitenkin siinä vaiheessa, että liikuntakertojen kartuttaminen on tärkeämpää kuin lenkin pituus tai siihen käytetty aika.

Liikunnan iloa tulevalle vuodelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti