keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Donna Giffenin Master Class

Viime viikonloppuna järkkäsin itseni Veikkolaan asti zumbaamaan. Se oli vähän työn takana, koska en itse aja autolla eikä suoria yhteyksiä julkisella liikenteellä ole, mutta onneksi sain reissun kumminkin järjestymään. Suurkiitokset Astalle, jonka kyydissä taitoin osan matkasta!

Tunnin ohjaaja oli saapunut paikalle vielä vähän kauempaa. Skotlantilainen zumbaohjaajien kouluttaja Donna Giffen piti meille puolitoistatuntisen Master Classin, ja hauskaa oli totta kai. Donnan tyyli tuntui välittömästi tutulta eikä ihme. Eva, jonka tunneilla kävin aiemmin säännöllisesti, kävi aikanaan basic-koulutuksensa Donnan ohjauksessa...Olin tietysti reväyttänyt takareiteni keskiviikon lenkillä juostessani vähän turhan kovaa alamäkeen. Siispä lepäilin torstain ja perjantain, ja perjantaina jalka tuntuikin oikeastaan ihan normaalilta. Lauantaina se vähän varoitteli toisen tai kolmannen puolen alkupuolella, mutta onneksi se meni pian ohi. Riitti, kun otin kyykkäykset aika rauhallisesti.

Oli zumbastic olla mukana ja nähdä tuttuja, varsinkin kun en elokuiseen ZIN-päivään päässyt ja muutenkin zumbatapahtumat ovat syksyllä jääneet väliin. Master Classit ovat kuulemma avoimia kaikille zumbaajille, mitä nyt lippu pitää ostaa etukäteen. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti