maanantai 5. heinäkuuta 2010

Hiljallensa ja hiljallensa

Käväisin sauvomassa sen normaalin 7,7 kilsan lenkkini, ja ensimmäistä kertaa viikkoon tuntui ihan hyvältä. Juoksemisesta ei vieläkään tullut oikein mitään, hölköttelin varo-varovasti jotain muutaman kymmenen metrin pätkiä, mutta enempään ei vielä pystynyt. Sauvakävely tuntui kuitenkin melkein normaalilta, ja vauhtikin oli ihan hyvä. Kyllä se siitä.

Pelottelinpa itseäni tulevan kisan reittiprofiililla. Tiesin oikein hyvin, ettei reitti ole niitä tasaisimpia, mutta tämä näyttää jo hiukan järkyttävältä... Pitää vain malttaa mennä tarpeeksi hiljaa, niin pääsee maaliin asti. Sain koitokseen kavereitakin, jotka vielä lupasivat mennä samaa tahtia mun kanssani. Aika kova lupaus, sillä heillä on paljon parempi kunto ja kovempi vauhti kuin mulla...

2 kommenttia:

  1. Kiva, että sait puolimaralle kavereita mukaan! Itse olin eilen ystävän kanssa lenkillä ja hölköttelykin meni melkein huomaamatta, kun samalla vaihdettiin kuulumisia!

    Reittiprofiili näyttää kieltämättä aika haastelliselta, mutta kun pitää mielessä tuon ohjenuoran, että juoksee tarpeeksi hitaasti, niin varmasti pääset maaliin!! Tsemppiä! Kiva, että sauvistelu alkaa jo tuntua hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Juu, kaveri matkalla on oiva tuki! Postaan siitä ja parista muusta aiheesta pikapuoliin, mutta nyt on liian kuuma istua koneella...

    Meillä on aikeena aloittaa joukon häntäpäässä ja lähteä hissutellen, niin päästään perille :-)

    VastaaPoista