perjantai 13. elokuuta 2010

Väsähdys

Tällä viikolla on ollut stressi huipussaan, ja se kostautuu nyt väsähdyksenä. Eilen kävin kirjastossa hakemassa innostusta kirjallisuuden muodossa, lainasin Riku Aallon Vahvista ja venytä -kirjan sekä Aallon ja Heli Kykyrin Keskikeho kuntoon -jumppapallokirjan. Lisäksi pyysin ukkokultaani pumppaamaan jumppapallooni vähän lisää ilmaa, minkä olisin tietysti voinut tehdä itsekin. Siihen se sitten jäikin. Onpahan valmiina, kun rupean taas jaksamaan.

Tiistaina kävin sitten liittymässä tähän paikalliseen kuntoklubiin. Maanantaina menen kuntosalille naapurin Piken kanssa, joten eiköhän se tästä taas :-) Alkuviikolla odottelin jo kieli pitkällä klubin jumppien alkamista, sillä siellä on monta hyvää lajia tarjolla. Osa on mulle uusia tuttavuuksia, kuten shindo ja kahvakuula. Zumbaa ja pumppiakin on tarjolla, kokeilin BodyPumpia lomalla joskus vuosia sitten ja tykkäsin kovasti. En sitten kuitenkaan ole tullut käyneeksi siellä, kun olisi pitänyt hankkiutua hiukan kauemmaksi harrastamaan. Nyt ajattelin käydä vähintäänkin kokeilemassa. Aina auttaa, kun ei tarvitse lähteä kovin kauas kotinurkilta!

HeiaHeiaan ei ole tällä viikolla kertynyt yhtäkään liikuntasuoritusta, mikä on vähän noloa. Enpä silti viitsi ottaa siitä paineita, liikunnan pitää olla henkireikä eikä kuristushihna. Mun ei ole mitään mieltä kehitellä tässä yhtään enempää stressin aiheita itselleni.

Jospa nyt kumminkin menisin hetkeksi pyörittelemään sitä palloa :-)

4 kommenttia:

 1. Kiitos kirjavinkistä - täytyypä käydä kurkkaamassa löytyykö meidän kirjastosta tuota pallojumppakirjaa :).

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vain, Mari!

  Kirja vaikuttaa oikein hyvältä, kuten Aallon kirjat yleensäkin. Siinä on esitelty paljon liikkeitä - viimeisen numero näkyy olevan 169. Lopussa on vielä esimerkkiohjelmia erikuntoisille ihmisille, ja alkupuolella on ohjeita palloon tutustumiseksi ja lämmittelyyn. Saattaa olla että hankin kirjan ihan itselleni, jos oikein innostun :-)

  VastaaPoista
 3. Päätavoite takana! Onnellinen olo saavutuksesta! Joko jalat kaipaa lisää? Kiipulahölkkä on 9 pv lokakuuta. Ainakin lähellä, voitkos vastustaa houkutusta? Vetoapuakin ehkä löytyy..
  Nyt ilmojen viiletessä lenkit maistuu vielä paremmin, että jatka vaan, hyvään alkuun kun pääsit :)

  VastaaPoista
 4. Jep, hiljalleen alkaa kintut tuntua normaaleilta, sääriluutakaan ei särje enää :-)

  Olen tässä jo parina päivänä teetellyt, että lenkille pitää pian päästä kun vain kerkiää. Ehkä jo tänään!

  VastaaPoista