keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Lenkkisuunnitelmia

Lunta on paasannut tulemaan koko päivän siihen malliin, että kesä tuntuu kovin kaukaiselta. Sitä suuremmalla syyllä pitää muistutella itseään treenaamisen tärkeydestä. Kävin nimittäin eilen pitkästä aikaa Kunto Plusin kotisivuilla, ja siellähän on jo puolimaratonkoulu kolmentasoisille juoksijoille. Matalimman tason tavoite oli lähinnä mun ajatustani: puolikas juosten läpi. Aloittelijan ohjelman ensimmäisiä viikkoja katsellessa tuli kuitenkin tunne, että ei tekisi mieli mennä harjoittelussa taas taaksepäin... Niinpä valitsin keskimmäisen tason, vaikka hiukan kyllä arveluttaa. Mutta mitään ei saavuta, jos ei uskalla itseltään mitään vaatia.

Vähän naureskellen sijoitin treenit alkamaan itsenäisyyspäivän jälkeen, mutta ei se näköjään olekaan yhtään liian aikaisin. Viimeinen treeni on sitten heinäkuun ekalla viikolla. Että semmoista.

Viikon, parin varoaika on kuitenkin vielä tarpeen, sillä pikkuisen niiskututtaa maanantain kahvakuulasession jäljiltä. Ulkona oltiin taas. Hoksasin kuitenkin rinnallevedosta jotain, minkä olen tähän asti tehnyt vähän miten sattuu. Pitää kysellä ensi kerralla ohjaajalta, miten se taas menikään.

5 kommenttia:

 1. Voi kun siellä täällä tuolla kaikki kertoo, että lunta on satanut. Ei vaan täällä, pöh.

  Kahvakuulaillessa on kiva oivaltaa juttuja. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä sitä lunta varmasti saadaan sinnekin vielä! Lumi aiheuttaa mulla lenkkireittien siirtymisen metsiköistä jalkakäytäville, sillä lenkkipolkujen tilalle tehdään talveksi hiihtolatu. Vaihtelu virkistää, ja sitä mukavampi on taas keväällä palata suosikkireiteille :-)

  Luinkin blogistasi, että sinulla on ollut kahvakuulaoivalluksia ihan läjäpäin!

  VastaaPoista
 3. Tervehdys!

  Aloitin laihdutusbloggaajana, mutta huomaan, että treeniblogit vetävät minua nyt paljon enemmän puoleensa. Tulin kertomaan, että täälläkin vierailen aina välillä. Täällä kun harrastetaan mun lempilajeja: juoksua, zumbaa, kahvakuulailua ja kenkien shoppailua ;) Huomasin muuten, että meillä molemmilla on tavoitteena juosta samalla puolimaratonohjelmalla. Mutta mä taidan aloittaa vähän myöhemmin ja tähdätä sen alle 2 h menenvän puolikkaani alkusyksyyn. Oikein mahtavia juoksutreenejä ja paljon liikunnan iloa Sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mekin ollaan saatu talvi tänne! =) tai =(... hih.. enpä tiedä... riippuu miten ajattelee. Lenkille saa ainakin pistää kerroksia päälle.

  Toivottan sulle kaikkea hyvää ja tsemppiä puolimaratonkouluun. Hyvä, että valitsit vaikeamman tason. Sillä laillahan juoksukuntosi kehittyy paremmin. Ja sähän pystyt hienosti.. puolimaratonin jo juokseneena... selviämään tuosta keskitasostakin. =)

  Hyvää joulunalusaikaa sulle! =)

  VastaaPoista
 5. Olin pari päivää nettipimennossa, mutta onneksi se on nyt ohi :-)

  Louhi, kiva kuulla että olet löytänyt blogini! Kävin itse juuri viime viikolla kurkkimassa Höyhenakkojen juttuja ja sieltähän se linkki tuohon juoksuohjelmaan löytyikin :-) Tuon juoksuohjelman ajallinen tavoite on mulla ainakin tällä haavaa sivuseikka, mutta nälkä kyllä kasvaa syödessä :-)

  Teveronika, sitä minäkin ajattelin että harjoittelun pitäisi mennä eteenpäin eikä taaksepäin - aloittelijan ohjelma kun alkoi suunnilleen 2 min kävely/1 min juoksu -systeemillä... Mutta enhän minä sitä ekaa puolimaraa toki kokonaan juossut vaan kävelin suurimman osan matkasta. Täällä mittari näyttää nyt -22 astetta, joten on vähän turhan kylmä lähteä lenkille.

  Hyviä treenejä ja mukavaa joulunalusaikaa teille molemmille!
  Juoksentelemisiin!

  VastaaPoista