sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Viikon 45 liikunnat

Hyvää iltaa, vuorossa on viikon liikuntakatsaus.

Maanantaina kävin kahvakuulailemassa - vai pitäisikö sanoa kahvakuulajumpassa, kun niitä oikeaoppisia heilautuksia ja tempauksia ja rinnallevetoja on kuitenkin suhteellisen vähän. Joka tapauksessa otin taas 8-kiloisen kuulan. Muuten se oli ok tai tuntui jopa hiukan kevyeltä, mutta kuuden minuutin sarjassa olin pelkästään iloinen, etten ottanut 12-kiloista. Lisäksi venyttelin.

Tiistaina tein pimeän lenkkini (5 km josta 3,5 km pimeässä, 43 min.) ja venyttelyt.
Keskiviikkona zumbasin kaksi 45 minuutin tuntia peräkkäin.
Torstaina pelkästään venyttelin aamulla 20 minuuttia. Illalla olisi ollut jooga, mutta päätin jättää sen väliin.
Perjantaiaamuna kävin salilla. Oli selvästi virhe lähteä sinne pelkän banaanin voimin, sillä koko treeni tuntui vähän tahmealta ja olkaprässissä loppui puhti kesken kaiken. Näin ei yleensä ole päässyt käymään, vaikka käyn lenkillä ennen salille menoa. Illalla oli firman bileet, joissa tanssia reuhotin jonkin aikaa.
Lauantaina tuntui sattumoisin siltä, että 25 minsan venyttelyt riittivät päivän liikunnaksi.
Ja tänään sunnuntaina olen istunut autossa puoli päivää ja venytellyt 20 minuuttia.

Outin venyttelyhaaste on siis täynnä, vaikka hiukan tiukkaa meinasikin tehdä. Hyötykävelyä on tullut tällä viikolla normaalia vähemmän, vain kymmenisen kilometriä joista Heiaheiaan muistin merkitä kai 7,5.

Viikko on ollut siis verrattain löysä, mutta sehän tekee välillä ihan hyvää. Ehkä jo ensi viikolla innostaa taas toiseen malliin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti