perjantai 18. maaliskuuta 2011

Pyörällä päästään


Outi oli jälleen saanut loistoidean ja haastoi bloginsa lukijat Kilometrikisaan. Otin heti haasteen vastaan, yllytyshullu kun olen :-) Kevään tullen siis kunnostetaan pyörä ja lähdetään veivaamaan! Joukkueen nimeksi tuli 24PolkeePolkee, ja mukaan mahtuu varmasti. Kisan alkua odotellessa voi vaikka kuunnella hengennostatusmusiikkia :-)

6 kommenttia:

 1. Tuo veivaus biisi, voi apua, se jää taas koko päiväksi soimaan päähän. :D Ja se veivaus on muuten takuulla zumbaa.
  Saa nähdä minkä verran sitä saadaan poljettua kesän aikana. Ihan mahtavaa, että samassa joukkueessa on monta kirittäjää. Minä varmaan tulen hännän huippuna omilla kilometreilläni, mutta saapa nähdä. :)

  VastaaPoista
 2. :-D Outi, mun oli vaan pakko laittaa tuo veivaa veivaa tuohon...

  Ei vielä veikata hännänhuippuja! Mulla on kaikki niin kätevästi kävelymatkan päässä, että saan keksiä tikusta asiaa jonnekin kauemmas ellen sitten lähde ihan vasiten pyöräilemään :-)

  VastaaPoista
 3. Sama se on minulla, että ei ole paljon asioita, joita voisi pyörällä hoitaa, jos nyt ei erikseen lähde kioskilla käymään tai kaupasta jotain hyvin pientä. Koko viime kesäkin kertyi kilometrejä lähinnä 1-2 polkupyörälenkkiä viikossa, mutta niillä tietysti alkoi olla jo melkoisesti mittaa.

  VastaaPoista
 4. Meillä on kauppa tuossa vastapäätä, tien toisella puolella... Ja kun teen työt enimmäkseen kotona, niin ei tule työmatkojakaan. Pitää ehkä tehdä ylimääräinen pikku pyörälenkki joskus, kun vie kuopuksen hoitoon, tai jotain :-)

  VastaaPoista
 5. Tervehdys joukkuekaverille :) Olispa jo toukokuu :)

  VastaaPoista
 6. Kiva kun kävit, Ammi!
  Toukokuuhun ei onneksi ole enää kauhean kauan, maaliskuutakin on enää reilu viikko jäljellä :-)

  VastaaPoista