maanantai 21. maaliskuuta 2011

Mainio maanantai

Meille tuli lauantaina uusi lemmikki. Se on iso, pyöreä ja vaaleanpunainen, ja sen nimi on Petunia. Uudenuutukainen kisamallin kahvakuulahan se! Tilasin sen Voimatoimesta, kun olin ensin pähkäillyt tarvitsenko tosiaan oman kuulan ja pitääkö sen välttämättä olla kisamallia. Lopulta päätin, että jos hankin oman kuulan, niin saman tien ostan sitten sellaisen jota tykkään käyttää. Muuten se jää käyttämättä. Ja toisaalta, kuntokeskuksessa on aika hyvä valikoima normaalimallisia kuulia, joten senkin puoleen normimallisen kuulan hankkiminen tuntui turhalta. Mietin myös painoa, mutta päädyin kumminkin kasikiloiseen. Siitä on lastenkin hyvä aloittaa sitten aikanaan, jos kiinnostaa.

Kuopusta ainakin tuntuu kiinnostavan. Kolmivuotiaan silmät ihan loistivat, kun pääsi avaamaan isoa pakettia.  Vaaleanpunainen pallo oli niin kiva, että pienenkin piti sitä nostella. Kaikista hauskinta on juosta läheltä ohi, kun kuula on äidillä kädessä! Sen puoleen pitää vähän taktikoida, milloin kuulaa nostelee. Tänään aloitin työpäivän heiluttelemalla kuulaa kaikessa rauhassa :-)

Tänään sain myös yllätyspuhelun uimahallista. Ensin kuvittelin, että asia liittyy jotenkin toiseen koulukkaaseemme, jonka luokka oli uimahallireissulla. Kävikin ilmi, että olen voittanut Ui kesäksi kuntoon -kampanjassa puolen vuoden lahjakortin kunnan kuntosalille! Lahjakortin voi lunastaa tämän vuoden puolella. Onneksi on reippaasti aikaa harkita mitä teen sitten, kun kuntokeskuksen jäsenyys on katkolla.

No, mutta se on sen ajan murhe. Niin kauan kuin jäsenyys on voimassa, sitä pitää hyödyntää. Käväisin siis illalla zumbassa, ja sen jälkeen vielä tuntui siltä että teenpä sen kevyen kiertoharjoittelun tähän päälle. Nyt tuntuu mukavasti siltä, että jotain on tullut tehtyä :-)

4 kommenttia:

 1. Iiihanaa! Ja voi mikä nimi. :) Hitsiläinen, missähän minun palleroni viipyvät. Piti tulla jo viime viikolla...

  Ja olipa tosiaan positiivinen puhelu.

  VastaaPoista
 2. Pakkohan tuolle oli nimi keksiä :-) Tätä Petuniaa ei parane nostaa ikkunalaudalle :-)

  Luulisi, että kuulat tulevat pian! Tulee aika painava paketti, jos kaikki ovat samassa laatikossa :-)

  Voimatoimella oli hyvä palvelu. Tilasin kuulan sunnuntaina. Maanantaina tuli sähköpostiin ilmoitus kuulan lähettämisestä ja Postin seurantakoodi. Ilmeisesti kuula tuli meidän asiamiespostiin jo tiistai-iltana, mutta saapumisilmoitus tuli tekstarilla torstaina.

  Tuo puhelu tuli ihan puskan takaa! Kävin kälyn kanssa vesikävelyllä toista viikkoa sitten ja kun uintikampanja oli alkanut edellisenä päivänä, täytimme osallistumiskortit ja arpajaislaput. Aika huikea juttu, että heti nappasi :-)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut arpaonnen suosikille!! Kisakuulasi kuulostaa tosi hienolta...taitaa olla samanlainen kun sillä Uutisvuodon Baballa uusimassa Fit-lehdessä? Millaisen kiertoharjoittelun teit Petuniallasi? Entä kauanko siihen meni aikaa?

  - kyselee tinttari -

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tinttari!
  En ole vielä lukenut uutta Fitiä, mutta voi olla, että kuula on samanlainen kuin Baballa :-) Katsotaan, jos saisin otettua siitä kelvollisen kuvan tänne.
  Ilmaisin itseäni näköjään vähän epäselvästi tuon kiertotreeniasian suhteen :-) Petunia ei ollut mukana, vaan jäin zumban jälkeen salille tekemään kevyemmän treenin, jossa tehdään kutakin liikettä yksi sarja ja siirrytään seuraavalle laitteelle. Sarjoja tehdään sitten kaksi kierrosta.
  Petunia on kyllä päässyt hiukan taukojumppaamaan kanssani :-) Aloitan yhden käden heilureilla, sitten teen rinnallevetoja ja työntöjä erilaisina yhdistelminä ja väliin aina heilureita. Jokaista liikettä tehdään minuutti kummallakin kädellä. Tempauksiin en ole vielä uskaltautunut, kun en ikinä muista suojata ranteita.

  VastaaPoista