tiistai 27. syyskuuta 2011

Pokaali!

 

Sain Outilta tässä päivänä muutamana pokaalin! Asian julkistaminen tosin vei monta päivää, koska pokaaliin liittyy juju. Vastaanottajan velvollisuus on kertoa itsestään 10 asiaa, joita ei ole blogissa vielä kertonut. Täältä pesee!

1. Tämä on elämäni ensimmäinen pokaali. Pari osallistumismitalia sentään on koossa, mutta palkintosijoille en ole yltänyt.
2. Viime vuonna laihduin maalis- ja joulukuun välisenä aikana kerrassaan 12 kiloa. Suurin kunnia kuuluu kuntoilun aloittamiselle, joka vaikutti väkisinkin ruokailurytmiin ja siihen, mitä syön.
3. Blondasin tukkani viime vuoden heinäkuussa. Olen viihtynyt blondina oikein hyvin, vaikka välillä en meinaakaan muistaa koko asiaa.
4. Tunnen salaista viehtymystä jousiammuntaan, mutta en ole koskaan kokeillut sitä.
5. Skeittaaminenkin näyttää kivalta, mutta sitä en uskalla kokeilla – vielä. Ensin pitää kehittää tasapainoaistia.
6. Menen mielelläni nukkumaan aikaisin, joskus jopa ennen kymmentä. Koskaan ei tiedä, minä aamuna aurinko paistaa niin, että on pakko pinkaista ulos ennen kukonlaulua.
7. Zumban myötä aloin pitää latinomusiikista. Nuorena olin täysverinen Beatles-fani ja sitten myös hevari. Hiljalleen musiikkimaku on laajentunut aika lailla ja yltää tätä nykyä jopa kantriin...
8. Satunnainen rehkiminen passaa minulle kyllä, mutta tylsää ei saa olla. Tämä pätee varsinkin liikuntaan.
9. Pidän hyötyliikuntaa liikuntana, mutta en kuntoiluna.
10. Ultramatkoissa on jotain kiinnostavaa, kuten itsensä ylittämisessä yleensäkin. Olisi hauska kävellä joskus vaikka Jäämerelle tai suunnitella reitti, jonka varrella näkisi paljon tuttuja eri puolilla Suomea...

Siinähän sitä tulikin yhtä ja toista sekalaista. Otan vapauden miettiä vielä pari päivää, keille lähetän pokaalin edelleen...

2 kommenttia:

  1. Hei jousiammunta on pleikkarin move peleistä ihan parasta. :) Minäkin haluaisin päästä kokeilemaan sitä vielä joskus ihan oikeasti.

    VastaaPoista
  2. :-D On kyllä jännä mikä siinä niin viehättää. Kokeilin joskus kivääriammuntaa ja sekin oli ihan ok, mutta jotenkin se jousiammunta tuntuu niin...uljaalta?!

    VastaaPoista