maanantai 18. huhtikuuta 2011

Zumbalauantai ja palmusunnuntai

Lyhyesti, ihan lyhyesti vain raportoin, nyt on sentään jo kohta keskiyö.

Lauantain Zuper Zumbassa oli oikein rattoisaa. Ojoisten koululla, kuten edelliskertaisessa zuperzumbapaikassa Kaurialassakin, oli jumppasalissa lakattu puulattia <3 Sellainen on niiiin ihana verrattuna kuntokeskuksemme muovimattoon, joka ei luista päkiän alla itkemälläkään. Ohjaajia oli entistäkin enemmän, ja yhdellä heistä oli  mukanaan ihana Kalle-poika, joka tuli rohkeasti äitinsä kanssa lavalle ohjaamaan yhtä biisiä. Hienoa, Kalle!

Eri ohjaajia seuratessaan huomaa, miten tottunut on tuttujen ohjaajien tyyliin. Parhaimmillaan tietää ihan pikku eleestä, mitä seuraavaksi tehdään. Toisaalta huomaa myös omat heikkoutensa, kun on tottunut tekemään asioita tietyillä tavoilla :-)

Panin jalalla enemmän tai vähemmän koreasti viitisen tuntia.Sykemittari oli päällä neljä ja puoli tuntia, kun unohdin panna sen taas päälle eväspaussin jälkeen. Tuona aikana syke kävi korkeimmillaan 181:ssä ja keskisyke oli 150. Mikähän se mun maksimisyke mahtaa oikein olla? Kaloreita kului mittarin mukaan kolmisen tuhatta. Askeleet-kisaan taas kertyi päivän mittaan 32 000 askelta ja rapiat päälle. Ja kun kerran mittaamaan ruvettiin, niin kävin myös kehonkoostumusmittauksessa. Sen tuloksia en ilkeä julkistaa, mutta viskeraalisen rasvan arvo oli 8. Se on hyvä uutinen, kun normaali vaihteluväli on muistaakseni 3-10.

Sain taas kantaa puolet eväistä kotiin. Nyt join vettä, magnesium-kivennäisvettä ja Hartsportia sekä loppupuolella pari pillimehua (Marlin Naturia eikä mitään Tripiä) ja ihan viimeiseksi yhden Gainomaxin. Jossain välissä söin tosiaan voileivän. Illalla oli kyllä vähän nälkä, mutta enemmän mua kyllä janotti.

Eilen aamulla lähdin armaani kanssa pienelle, rauhalliselle kävelylenkille, jonka tarkoitus oli palautella vähän. Lenkki venyi lopulta ehkä vajaan kuuden kilsan mittaiseksi, tunnin verran siinä ehkä meni ja vauhti vain kiihtyi loppua kohti. Zumban vaikutus tuntui loppumatkasta etureisissä ja lonkkien etupuolella, etutaskujen kohdalla. Kumma tunne, eipä ole semmoistakaan ennen ollut. Trulleja näkyi matkalla, mutta meille niitä ei osunut.

Tuuli haittasi pihatöitä ja lopetinkin ne lyhyeen, mutta kävin sitten illansuussa keskimmäisen kanssa pyöräilemässä muutaman kilometrin. Matkan loppupuolella huristimme alamäkeen lenkillä olevan naisen ohi, ja seuraavassa ylämäessä hän sitten vuorostaan ohitti meidät. Loppumatkalla olikin pitkä suora, jolla saimme katsella naisen 10 km/h vauhdilla loittonevaa selkää. Meidän keskimmäinen kun on aika varovainen pyöräilijä, ja hyvä niin - joku iltakävelyllä ollut vanhus kääntyi aivan pojan eteen, kun tämä oli ohittamassa. Törmäykseltä vältyttiin täpärästi, koska lapsi ehti väistää.

Seuraava Zuper Zumba on kuulemma 2.6. Lammilla, missä on varattu iso liikuntatila ja uimahalli. Luvassa on Aqua Zumbaa :-) Sitä ennen yritän saada taas lenkkeilyn ohjelmaan - Ponnenjärveä kierretään jo reilun neljän viikon päästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti