perjantai 15. huhtikuuta 2011

Zumbatako vai ei?

Kas, siinä kysymys!

Yleensä vastaus on selvääkin selvempi: Tietysti zumbataan aina kun voidaan! Nyt on kumminkin kyse huomisen kuusituntisesta Zuper Zumbasta ja siitä, että podin vastikään viikon verran flunssaa. Vieläkin on vähän räkäinen olo. Ei tee mieli ottaa sitä riskiä, että saa sydänlihaksen tulehduksen tai jotain jälkitauteja. Taikka jalkansa jumiin, kun en ole yli viikkoon tehnyt oikeastaan mitään...

Tietysti voisin mennä paikalle ja tehdä sitten vain sen verran kuin hyvältä tuntuu. Eipä jää sitten harmittamaan. Tätä on sentään jo odotettu!

4 kommenttia:

 1. No mä olen sitä mieltä, että menet ja tosiaan teet just sen verran kuin tuntuu hyvältä. Et rääkkää itseäsi piippuun toipilaana. Mutta kevyesti kun hiukan teet, niin voipi olo jopa petraantua. :)

  Tanja

  VastaaPoista
 2. Siinähän se vitsi onkin, että malttaa olla riehumatta :-)
  Ei vaiskaan, kyllä mä osaan sen verran itseäni kuunnella että menen sitten ajoissa salin laidalle notkumaan ja syömään eväitä, kun tietää että aikaa on koko päivä.

  VastaaPoista
 3. Minäpä muistan, kun menin paikalle zumba master classia "katsomaan" keuhkokuumeen jälkeen. Takuulla ei malttanut olla heilumatta... Toivottavasti maltoit olla rauhassa. :)

  VastaaPoista
 4. No juu, zumbasin viisi tuntia, mutta muistin juoda tarpeeksi ja pitää eväspaussin. Eikä yskittänytkään oikeastaan ollenkaan. Nyt on ihan hyvä olo :-)
  Ensi kerralla kyllä otan vähemmän evästä, niin mahtuu toisetkin kengät kassiin! Loppumetreillä alkoi varpaita painaa sen verran, että väljemmät kengät olisivat olleet poikaa.

  VastaaPoista