tiistai 3. toukokuuta 2011

Oi ihana toukokuu

Todellinen kesäaikaan siirtyminen kolkuttaa jo ovella. Missään ei enää ole lunta, ja välillä on ollut tosi lämpimiäkin päiviä. Lisäksi silmiä ja nielua kutittaa. En tietääkseni ole allerginen mutta kai tämä pölymäärä vähän ärsyttää. Vappu meni rauhallisesti. Muu väki meni ajoissa nukkumaan ja minä jumituin vappuyönä katsomaan uusintaa vuoden 2006 euroviisufinaalista.

Männäviikolla tein taas uuden lenkkiennätyksen, tosin pyytämättä ja yllätyksenä. Lähdin miehen kanssa jo viiden kilsan vakilenkille, ja tämä mokoma alkoi kiristää tahtia loppua kohti. Viimeiset pari kilsaa tultiin hiukan lujempaa kuin yleensä - ei paljon, mutta sen verran, että sen huomasi. Aika parani neljällä minuutilla, mutta totta puhuen mulle kyllä olisi kelvannut hiljaisempikin vauhti. Varsinaisesti ei silti menty liian kovaa, joten sinänsä se varmasti teki ihan hyvää. Kuten Kirsi Valasti sanoo juoksukirjassaan: Yhdellä vauhdilla harjoittelevasta tulee yhden vauhdin juoksija.

Tänä aamuna ajattelin juosta saman lenkin läpi, mutta kroppa pani vastaan ensi askelesta asti. Vaihdoin siis suosiolla kävelyyn ja hölköttelin vain pitkän loivan alamäen, koska se tuntui mukavalta. Mulle kertyi aika paljon univajetta viikonloppuna, joten ei auta rehkiä liikaa. Muutenkin pitää säästellä voimia ensi viikonlopun rogainingia varten :-)

Toukokuussa on tiedossa muutenkin kaikkea kivaa, kuten se Ponnenjärvi Nonstop.
Sitä seuraavana viikonloppuna menenkin sitten zumbaohjaajakoulutukseen :-)

4 kommenttia:

 1. Siis hitsi miten paljon hauskaa toukokuuhun mahtuukaan. Zumbaohjaajakoulutus on takuulla kaikkein parasta.:D

  VastaaPoista
 2. Juu, hämmästyin tätä tapahtumien paljoutta itsekin :-)
  Tämän takia kyselin taannoin, voiko koulutukseen mitenkään valmistautua. Vähän jännittää... Tuliko sieltä muuten kotiläksyä lauantai-illaksi? Mulla menee matkoissa toista tuntia suuntaansa ja mietin, kannattaisiko hankkia yöpaikka.

  VastaaPoista
 3. Ei siinä tainnut kotiläksyjä tulla, mutta väsyksissä sen ensimmäisen päivänkin jälkeen jo on.

  VastaaPoista
 4. Sen minä kyllä uskon! Onneksi olen lahjakas junassa nukkuja :-)
  Tai sitten pitää tosissaan harkita yöksi jäämistä.

  VastaaPoista